Om oss

Svein Thomassen AS er en maskinentreprenør med base i Alta og tilbyr alle typer jobb innenfor faget i Finnmark.

Bedriften har etablert seg i 1987 med kun 1 ansatt siden har vi vokst både i størrelsen og omsetting og er i dag veletablert i markedet.
Våre kunder er både private og offentlige utbyggere samt entreprenører og kraft selskap og alle andre som har behov for en lastebil eller en maskin til masseforflytting samt en kranbil etter behov og snømåking.

Vi har hele tiden lagt vår ære i å levere tjenester av høy kvalitet og ikke minst til avtalt tid det har gitt oss et godt renomme og mange av våre oppdrag kommer nettopp etter anbefalinger i markedet samt fra kunder som har benyttet oss tidligere.
Vår tilgjengelighet vilje og evne til å jobbe raskt og effektivt er også velkjent i landsdelen og klenge navnet «natt og dag « er vel et godt bevis for det.

Vi kan vise til mange omfattende oppdrag for både profesjonelle og offentlige aktører og har utført utomhusanlegg utgraving til infrastruktur samt planering og beplanting av grøntanlegg, Store veiprosjekt for svære offentlige aktører, fiberkabel igjennom hele Finnmark og div snørydding for private og offentlige aktører samt store snøryddingsprosjekt mellom Hønsa og Havøysund som vi kjører på skift arbeid hele døgnet.

Det gir våre kunder en enkel byggeprosess og et kontakt punkt og ikke minst : vi sørger for å levere et anlegg helt i tråd med avtalen.

Vår motto: JOBBER RASK OG EFFEKTIV TIL EN FIN JOBB OG EN GOD PRIS!

Vi driver også et eiendom firma som heter Thomassen Eiendom som har samme eier.
Vi har to store bygg i Humleveien 9 som vi har våre kontor i samt at vi leier ut kontor deler og verksted vi driver også med en del utleie av div utstyr etter behov.